Cine suntem

Tecno Coffee SRL este una din firmele de succes pe piața românească a automatelor în sistem comodat pentru cafea, băuturi și gustări. Clienții noștri principali sunt hotelurile, restaurantele, barurile.

Adoptăm o atitudine flexibilă în afaceri, concentrându-ne pe satisfacerea și depășirea așteptărilor clienților. Anticipăm nevoile acestora și tendințele pe piața consumatorilor oferind cele mai bune aparate cu vânzare automată.

Automatele vândute de noi sunt inovative, cu un concept modular și un design focalizat pe minimizarea costurilor și maximizarea beneficiilor clienților, reducând costurile cu întreținerea și oferind cele mai fiabile aparate.

Avem posibilitatea să personalizăm echipamentele oferite în sistem comodat adaptându-le scopurilor concrete ale clienților.

Echipa Tecno Coffee SRL este dedicată servirii clienților în cele mai bune condiții, cu experți în domeniile vânzării, asamblării și întreținerii aparatelor. Asigurăm service prompt printr-o aprovizionare promptă cu componentele necesare și training adecvat.

Garantăm o calitate ridicată a echipamentelor și serviciilor oferite de noi.

Ce oferim

Putem oferi consumatorilor de băuturi calde și reci soluții practice, la cele mai bune prețuri, cu produse și servicii de calitate.

Cum colaborăm

Pentru clienții pretențioși, ca și pentru cei care trebuie să se încadreze într-un anumit buget, indiferent de numărul de angajați, putem oferi soluții optime. Societatea noastră vă poate pune la dispoziție diverse automate pentru băuturi calde, și modalități de colaborare astfel încât dumneavoastră și colegii să puteti servi o cafea în condițiile cele mai bune doar printr-o apăsare de buton. Automatele sunt amplasate gratuit în sediile firmelor, iar întreținerea se face în mod gratuit de personalul nostru. În urma solicitării dumneavoastră o persoană specializată se va deplasa la sediul dumneavoastră pentru a decide ce brand de cafea sau bautura caldă preferați, și ce modalitate de colaboare considerați avantajosă, pentru a face o constatare cu privire la ce automate de cafea vă sunt necesare și unde vor fi amplasate.

Semnarea contractului

După semnarea contractului se vor monta automatele de cafea și/sau băuturi calde. Într-un interval de o săptămână se vor face vizite zilnice pentru a se stabili periodicitatea vizitelor de alimentare și întreținere pentru ca aceste automate de cafea să funcționeze neîntrerupt și la calitate maximă.

Niciun produs în coș.